iFlori » Cadouri » Cosuri Paste 2017

Cosuri Paste 2018 – Cosuri cadou de paste

Traditia ''iepurasului'' ce consta in oferirea de cosuri de paste cadou pentru cunoscuti ori colaboratorilor prin cosuri de paste corporate pentru firme. A devenit un obicei comun in relationarea intre oamenii de afaceri oferirea unor astfel de atentii.

In fiecare an in perioada sarbatorilor Pascale se transmit aprecieri si multumiri prin intermediul cosurilor cadou de Paste catre colaboratori si potentialii clienti pe care o firma ii are in protofoliul sau.

Oferirea unui cos cadou de Paste are o incarcatura emotionala puternica si vine in intampinarea asteptarilor partenerilor de afaceri sau angajatilor companiei.

 

Afiseaza:
Ordine:

Cadouri Paste 2018

In cazul in care doresti sa faci o surpriza placuta, sa oferi o atentie sau un cadou partenerilor de afaceri in preajma sarbatorilor de Pasti, cosurile cadou de Paste din oferta iFlori.ro intrunesc conditiile pentru un cadou memorabil. Alege modelele din gama larga de cosuri corporate pentru Paste si comanda online/telefonic sau la sediul nostru. In cazul in care doresti personalizarea cosurilor cadou de sarbatori, transmite-ne specificatiile dorite.

 

Livrari cosuri cadou de Paste

Consulta oferta iFlori.ro de cadouri corporate pentru Paste pentru toate gusturile si bugetele, apoi alege ce ti se potriveste si iti livram la sediul tau sau catre destinatarii indicati. Este important sa comanzi din timp pentru a putea beneficia de reduceri la cosurile pentru Paste  si pentru a evita aglomeratia din preajma sarbatorii Pascale. Livrarile de cadouri pentru Paste se fac in Bucuresti si in tot restul tarii prin serviciile de curierat rapid.

 

Cosuri Paste - preturi

In proportie covarsitoare principalul criteriu de alegere pentru cosuri Pasti este pretul. Colectia de cosuri corporate de Paste de la iFlori.ro iti ofera o gama larga pe toate tipurile de bugete: economic, mediu, premium. Pentru fiecare cos cadou folosim produse si materiale de calitate, respectand conditiile de buget, astfel incat sa fie agreabil si placut, iar mesajul transmis sa aibe suportul potrivit, chiar daca ai la dispozitie cosuri de Paste ieftine.