iFlori » Cum Comand

Cum comand

Cum comand online?

Alegeti produsele

Folosind meniul de sus si din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul ''Adauga in cos'' sau ''Vreau'' pentru a ne trimite comanda dumneavoastra.

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, aveti posibilitatea de a ''continua cumparaturile'' sau de a naviga in pagina ''cosului de cumparaturi'', unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Confirma comanda".

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul ''Confirma comanda''.

 

Comanda speciala

Comanda speciala se face prin transmiterea detaliilor comenzii prin intermediul unui formulare deschis.

 

Comanda corporate

Comenzile corporate se transmit prin intermediul formularului. Prin specificul lor acestea se diferentiaza prin cantitatile mari si posibilitati speciale de personalizare.

 

Comenzile telefonice

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la unul dintre numerele de telefon: Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

 

Anulari / Modificari

In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic Online Marketing Consult SRL despre intentiile dvs.

Online Marketing Consult SRL nu poate anula/modifica comanda dvs. inainte de a primi cerea ferma. In eventualitatea modificarii unei comenzi Online Marketing Consult SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

 

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, mai multe detalii in OG 130/2000.