iFlori » Despre Noi

Despre noi

Suntem atelier de creatie florala specializat pe arajamente florale pentru evenimente si livrari aranjamente florale, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul floral.

Principalele directii de activitate www.iflori.ro sunt date de:

 

Livrare buchete de flori

Poti trimite buchete de flori in Bucuresti, plasand comenzi online sau telefonice. Livram in orice colt al Bucurestiului intr-un interval de 24 de ore.

Poti alege din buchetele si aranjamentele florale direct din site sau ne spui ce doresti si noi iti livram buchetul personalizat.

 

Aranjamente florale pentru evenimente

Realizam aranjamente florale pentru conferinte, nunti si botezuri cu o gama larga de modele afisate in cadrul siteului sau personalizam in functie de preferinte orice varianta.

Oferim sfaturi si consiliere in vederea alegerii florilor potrivite si variantelor de modele astfel incat sa optimizezi bugetul pe dorintele si nevoile evenimentului.

Asiguram livrarea aranjamentelor florale in Bucuresti si in localitatile limitrofe in functie de detaliile stabilite de comun acord.

 

Cosuri cadou

Oferim o gama larga de cadouri pentru partenerii de afaceri si pentru angajatii proprii, pe intervale de pret pentru bugete - economice, medii, premium si chiar lux.

De Craciun si Paste punem la dispozitie in cadrul siteului sau in cataloage digitale toata gama de cadouri disponibila, alaturi de aranjamente florale special create pentru aceste evenimente.

 

Ce facem pentru tine?

 

Raspundem rapid - la mesajele electronice sau telefonice pe care ni le trimiti: nevoi de precizare, sfaturi, consiliere.

Consiliere – facem intalniri cu clientii in cursul carora oferim sfaturi si solutii.

Suntem operativi – ne miscam rapid pe dorintele tale.

Comunicam profesionist – intotdeauna esti informat si ai la dispozitie variante multiple (mai ales pentru zona de evenimente), iar inainte de eveniment ne auzim ca sa vedem daca au aparut schimbari.

Suntem de cuvant – primesti ceea ce am stabilit impreuna.

Lucru de calitate – aranjamentele florale sunt lucrate cu grija, tinand cont de sute de reguli invatate in anii de experienta si in decursul sutelor de evenimente carora le-am livrat aranjamentele florale.

Calitate-pret – modelele economice sunt realizate cu aceeasi atentie de care beneficiaza modelele mai scumpe, diferenta de pret este data de componenta florala si accesorii si optimizarea compozitiei.

 

Echipa iFlori.ro doreste sa contribuie la momente frumoase din viata dumneavoastra si a celor pe care doriti sa ii bucurati.

 

Cu prietenie,

Echipa iFlori.ro

contact - at - iflori.ro

0726.280.748