iFlori » Flori Botez » Decor Cristelnita Botez

Decor cristelnita botez si preturi

Stim cu totii ca botezul ca si nunta reprezinta o etapa importanta in viata noastra. Floraria iFlori.ro sigura aranjamente florale si decoruri florare pentru aceasta sfanta taina. Un decor pentru cristelnita la botez va reprezenta alegerea alegerea desebit de inteleapta pentru a va asigura ca acest moment minunat din viata copilului dumneavoastra va fi unul deosebit. Echipa florariei online iFlori.ro realizeaza aranjament cristelnita botez la un pret foarte accesibil.

 

Afiseaza:
Ordine:
decor-cristelnita-botez-trandafiri-roz-

Aranjament floral cristelnita botez din 19 trandaf ...

Decor cristelnita botez tranda...

229,00 lei
aranjament-cristelnita-botez-trandafiri-crem-

Aranjament floral cristelnita botez din 19 trandaf ...

Aranjament cristelnita botez t...

239,00 lei
aranjament-floral-cristelnita-hortensia-roz-

Aranjament floral cristelnita botez din 6 fire de ...

Aranjament floral cristelnita ...

289,00 lei

Daca ai FOTOGRAFIE cu un model pe care il doresti si poti sa ne dai detaliii - Trimite !

Dureaza 1 MINUT si gasesti multe raspunsuri - scrie mai jos ce iti doresti - noi te sfatuim si lucram pentru tine!

E SIMPLU! Trimite un mesaj cu ce iti doresti. Primesti raspuns si ne sfatuim impreuna.

Ai gasit un model in site sau oriunde pe internet? Ataseaza foto model dorit. Iti trimitem oferta! Foto 1: ataseaza >> Foto 2: ataseaza >> Foto 3: ataseaza >>

Aranjamente florale pentru cristelnita botez

Florile au rolul de a ne bucura intreaga viata, iar in momentul crestinarii se regasesc alaturi de copilul care face primii pasi in viata. Aranjamentele florale pentru cristelnita botez sunt un accesoriu des folosit si au rolul de a infrumuseta vasul de apa in care se petrece crestinarea micutilor., constituind o amintire placuta tot restul vietii.

 

Aranjamente cristelnita botez pentru baieti

Compozitia unei decoratiuni cristelnita botez pentru baieti este data de flori in tonuri puternice, in general albastre si albe, asamblate sub forma de ghirlanda pentru cristelnita, fixate pe marginea vasului cu apa in care se petrece crestinarea.

 

Decor cristelnita botez fete un accesoriu diafan

Tonurile coloristice si florile folosite au un accent de gingasie si finete, in cazul fetelor. Culorile sunt pastelate, iar florile sunt alese  dintre cele mai atragatoare. In cazul unui decor cristelnita pentru fete se prefera ghirlande mai bogate, accesorizate cu tul si posibil drapaje atasate de vasul cu apa.

 

Decor cristelnita botez preturi atractive si calitate

Echipa iFlori.ro cu experienta de peste 10 ani in realizarea de aranjamente florale pentru evenimente, te consiliaza si iti ofera solutii in vederea alegerii florilor potrivite, formei aranjamentului de botez, numarului de flori folosit pentru decor cristelnita, celor mai potrivite culori , astfel incat sa te bucuri de momentul sublim