iFlori » Flori Nunta » Decor Masina Miri

Aranjamente florale masina mirilor

Se stie de la bun inceput ca ca sunt necesare niste aranjamente florale pentru masina mirilor in cadrul celui mai special eveniment din viata unui cuplu. Floraria noastra va sta la dispozitie cu cele mai frumoase aranjamnete florale pentru masina mirilor.

 

Afiseaza:
Ordine:

Daca ai FOTOGRAFIE cu un model pe care il doresti si poti sa ne dai detaliii - Trimite !

Dureaza 1 MINUT si gasesti multe raspunsuri - scrie mai jos ce iti doresti - noi te sfatuim si lucram pentru tine!

E SIMPLU! Trimite un mesaj cu ce iti doresti. Primesti raspuns si ne sfatuim impreuna.

Ai gasit un model in site sau oriunde pe internet? Ataseaza foto model dorit. Iti trimitem oferta! Foto 1: ataseaza >> Foto 2: ataseaza >> Foto 3: ataseaza >>

 

Decor masina nunta

Un accesoriu intalnit la multe nunti consta in personalizarea masinii cu un aranjament floral special pentru maisina mirilor, realizat in corelatie cu ansamblul florilor, din punct de vedere al culorilor si tipologiei, folosite in restul aranjamentelor de nunta.

 

Decoratiuni masina miresei

Un ansamblu de decoratiuni masina miresei este format in general din aranjamentul floral de pe capota si miniaranjamente pentru oglinzi si manerele usilor. In unele situatii se hotaraste si decorarea masinii nasilor.

 

Aranjamente florale masina mirilor - forme si culori

Mirii pot opta pentru mai multe decoratiuni pentru masini format din aranjamente in forma de inima (simpla sau dubla), verighete sau aranjamente florale de masina bogate in diverse forme si marimi. Cu peste 10 ani de experienta acumulata in domeniul realizarii aranjamentelor florale pentru evenimente, echipa iFori.ro va consiliaza in privinta alegerii modelului care sa vi se potriveasca.