iFlori » Flori » Crini

Buchete crini. Comanda flori online Bucuresti

 

Un buchet de flori constituit din crini este pretuit pentru florile superbe si mirosul deosebit pe care il emana. Alegerea unui buchet cu crini denota puritate, virtute, frumuseţe, eleganţă, iar acest buchet de flori cadou va face o impresie placuta.

Afiseaza:
Ordine:
buchet-corporate-crini-albi

Buchet flori crin alb 10 fire ...

Buchet corporate crini albi...

199,00 lei
buchet-crin-gerbera

Buchet flori crin gerbera trandafiri gipsofila eu ...

Buchet crin gerbera...

199,00 lei
buchet-crin-limonium

Buchet flori crin limonium salal ...

Buchet crin limonium...

230,00 lei
buchet-crin-iris

Crini iris ...

Buchet crin iris...

279,00 lei

Buchete Crini

Un buchet de crini este intodeauna un pretext pentru o buna relatie cu persoana care-l primeste. Crinii sunt flori placute, interesante si au darul de a oferi clipe de bucurie si satisfactie celei care le primeste.

Crinii sunt printre cele mai vechi flori cunoscute, impreuna cu trandafiri si cu lauri, cununile de crini erau folosit la greci si romani pentru incununarea fruntilor invingatorilor, iar in evul mediu crinul a devenit simbol al regalitatii in Franta.

 

buchete-crini-comanda-flori-online-bucurestiLivrari buchete de crini

Alege si comanda buchete de crini cu livrare in Bucuresti si achita online. Vei fi informat cand buchetul de ''tip floare'' ajunge la destinatar impreuna cu mesajul tau.

In cazul in care doresti iti trimitem fotografia buchetului livrat, pentru a nu exista nici un dubiu in privinta livrarii buchetului comandat.

 

Buchete crini ieftine  – preturi buchete crini

Buchetele din crini constituie o alegere frecventa pentru a trimite flori unei doamne. Chiar daca nu sunt cele mai ieftine flori, crinii sunt mesagerii speciali pentru ceea ce doresti sa transmiti. Poti sa comanzi online numarul de crini dorit si sa alegi forma buchetului care iti place.

Crinii sunt printre cele mai vechi flori cunoscute, impreuna cu buchete cu trandafiri si cu lauri, cununile de crini erau folosit la greci si romani pentru incununarea fruntilor invingatorilor, iar in evul mediu crinul a devenit simbol al regalitatii in Franta.

 

Alege si comanda flori online in Bucuresti si achita online. Vei fi informat cand florile ajung la destinatar impreuna cu mesajul tau.