iFlori » Flori » Frezii

Buchete frezii 

Un buchet de flori din frezii se prezinta are un volum mai mic, dar este foarte dorit si iubit datorita parfumului superb pe care il ofera.

Afiseaza:
Ordine:
buchet-frezii-fucsia

Un miros provocator si seducator, asociat cu o cul ...

Buchet frezii fucsia...

189,00 lei
buchet-fantezie

Buchetul este realizat din: lalele, frezii, minitr ...

Buchet fantezie...

199,00 lei
buchet-frezii-multicolore

O senzatie de primavara in orice sezon, cu un parf ...

Buchet frezii multicolore...

199,00 lei

 

Frezia

Freziile sunt originare din Africa si simbolizeaza misterul. Frezia trebuie expusa in zone foarte luminoase, chiar si sub incidenta directa a razelor de soare, pentru a te bucura de mirosul sau.

Un buchet de frezii este intodeauna un pretext pentru o buna relatie cu persoana care-l primeste. Freziile sunt flori placute, interesante si au darul de a oferi clipe de bucurie si satisfactie celei care le primeste.

 

Livrari buchete de flori

Alege si comanda buchete de frezii cu livrare in Bucuresti si achita online. Vei fi informat cand buchetul de flori ajunge la destinatar impreuna cu mesajul tau.

In cazul in care doresti, iti trimitem fotografia buchetului de frezii livrat, pentru a nu exista nici un dubiu in privinta livrarii buchetului comandat.

 

Buchete de flori ieftine  – preturi buchete frezii

Buchetele de flori constituie o alegere frecventa pentru a trimite flori unei doamne. Chiar daca nu sunt cele mai ieftine flori, freziile sunt mesagerii speciali pentru ceea ce doresti sa transmiti. Poti sa comanzi online numarul de fire dorit si sa alegi forma buchetului care iti place.