iFlori » Flori » Gerbera

Buchete gerbera. Flori online Bucuresti

 

Un buchet de gerbera are rolul sa revigoreze si sa insenineze o ziua in care il primesti, datorita florilor vioaie. Buchetele din gerbera sunt bine primite in diverse ocazii, de la zile de nastere, la diverse sarbatori sau pentru un „multumesc'' deosebit.

Afiseaza:
Ordine:
happy-day---buchet-gerbera-

Un buchet vesel alcatuit din 15 fire de gerbera mu ...

Happy Day - buchet gerbera ...

79,00 lei
buchet-trandafiri-si-gerbera

O compozitie florala realziata din 9 fire trandafi ...

Buchet trandafiri si gerbera...

129,00 lei
buchet-gerbera-santini

Buchet flori gerbera santini salal ...

Buchet gerbera santini...

169,00 lei
buchet-fantezie

Buchetul este realizat din: lalele, frezii, minitr ...

Buchet fantezie...

199,00 lei

 

flori-online-bucuresti-comenzi-flori-online-buchete-gerberaBuchete Gerbera

Gerbera semnifica bucurie si afectiunea fiind una dintre cele mai frumoase flori, datorita culorilor: curcubeu de roz, alb imaculat, galben intens, rosu si alte nuante.

La noi vei gasi cele mai frumoase buchete de flori online in Bucuresti. Alege un buchet de gerbera unic prin splendoarea lui. Acesta este intodeauna un pretext pentru o buna relatie cu persoana care-l primeste. ''Tip floare'' sunt flori placute, interesante si au darul de a oferi clipe de bucurie si satisfactie celei care le primeste.

 

Livrare buchete de flori Bucuresti

Alege si comanda buchete flori online cu livrare in Bucuresti si achita online. Vei fi informat cand buchetul de gerbera ajunge la destinatar impreuna cu mesajul tau.

In cazul in care doresti, iti trimitem fotografia buchetului de gerbera livrat, pentru a nu exista nici un dubiu in privinta livrarii buchetului comandat.

 

Buchete de flori ieftine  – preturi buchete de flori

Buchetele constituie o alegere frecventa pentru a trimite flori unei doamne. Chiar daca nu sunt cele mai ieftine flori, gerbera este mesagera speciala pentru ceea ce doresti sa transmiti. Poti sa comanzi online numarul de fire dorit si sa alegi forma buchetului care iti place.