iFlori » Flori » Irisi

Magazin de flori online iFlori.ro - Buchete iris

Prezentandu-ne ca magazin de flori online in Bucuresti, iti oferim posibilitatea sa alegeri cele mai frumoase buchete de iris. Speciale, elegante aceste buchete de iris denota hotarare si putere, cat si pasiune intensa. Ofera buchete de iris in semn de multumire sau de iubire.

Afiseaza:
Ordine:
buchet-iris-39-fire

O floare superba, simpla si eleganta de stapana un ...

Buchet iris 39 fire...

159,00 lei

Buchete Iris

Legenda florii de iris este legata de zeita greaca Iris ( a curcubeului). Semnificatia unei flori de iris este profunda ce denota in acelasi timp putere, credinta, intelepciune, sparanta si pasiune.

Un buchet de flori de iris este intodeauna un pretext pentru o buna relatie cu persoana care-l primeste. Acestea sunt flori placute, interesante si au darul de a oferi clipe de bucurie si satisfactie celei care le primeste.

 

Livrari buchete de iris

Alege si comanda buchete de flori cu livrare in Bucuresti si achita online. Vei fi informat cand buchetul ajunge la destinatar impreuna cu mesajul tau.

In cazul in care doresti, iti trimitem fotografia buchetului de flori livrat, pentru a nu exista nici un dubiu in privinta livrarii buchetului comandat.

 

Buchete de flori ieftine  – preturi buchete

Acest tip de floare constituie o alegere frecventa pentru a trimite flori unei doamne. Chiar daca nu sunt cele mai ieftine flori, sunt mesagerii speciali pentru ceea ce doresti sa transmiti. Poti sa comanzi online numarul de fire dorit si sa alegi forma buchetului care iti place.

Ofera buchete de iris in semn de multumire sau de iubire. Alege cadoul potrivit in functie de buget sau mesajul pe care vrei sa-l transmiti, comanda buchete online cu livrare in Bucuresti si achita online. Vei fi informat cand florile ajung la destinatar impreuna cu mesajul tau.